Aquest dissabte 26 de maig s’ha disputat el darrer partit de la competició d’enguany de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1 entre els dos primers classificats. El CE Global Basket UAB arribava a la jornada final com a líder amb una victòria d’avantatge davant el Joventut BCR que, guanyant el partit per més d’un punt de diferència guanyava la LLiga i, així va ser, ja que els verd-i-negre van guanyar 59 a 57 al CE Global Basket UAB.

El gran partit final va començar força igualat entre els dos equips, el marcador al inal del primer quart era de 16 a 14 a favor del Joventut BCR. El segon quart va ser de clar domini verd-i-negre gràcies a bones combinacions en atac i una gran defensa que van deixar als jugadors dirigits per Òscar Trigo solament amb 10 punts, el marcador al descans era de 24 a 35 a favor del Joventut BCR. Aquesta diferència es va ampliar encara una mica més al tercer quart on va dominar el joc defensiu i on es va arribar al final del quart amb 32 a 49 que semblava deixar el partit ja sentenciat. El darrer quart va ser una exhibició de joc i anotació per part del CE Global Basket UAB que va anar retallant les diferències però que no va ser suficient per guanyar el partit o perdre’l per solament un punt, el que els garantitzava el títol de la LLiga Catalana. Finalment, el Joventut BCR s’ha proclamat campió de la LLiga Catalana per millor basketaverage amb el CE Global Basket UAB.

Aquesta ha estat la millor edició de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes i la que ha comptat amb més equips, ja que han participat un total de nou clubs entre el Nivell 1 i el Nivell 2 de la competició.

  1. 30 maig, 2018

    Urra por estos valientes que consiguen aquello que quieren para hacer felices a sus seguidores!! ❤??

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies