El passat dilluns 21 de maig, la responsable de la territorial de Tarragona i Terres de l’Ebre de la FCEDF, l’Àngela Barón, va realitzar una activitat de formació dintre de la programació de les formacions que ofereix el Pla Català de l’Esport. Es va fer una formació al professorat d’Educació Física que realitza aquest pla formatiu.

En aquesta formació es va mostrar de quina manera, el professorat, mitjançant la Federació pot obrir noves vies a l’hora d’impartir les classes d’Educació Física, especialment quan a l’aula hi ha algun nen amb Discapacitat Física. L’objectiu principal s’ha centrat en donar a conèixer com a través de la Federació, es pot obrir una nova via de treball dintre l’aula, tot tenint en compte la inclusió i l’esport adaptat. La formació va constar d’una part teórica i una part pràctica, on a través de diferents aportacions i amb l’objectiu de crear una activitat de simulació i rol, es va practicar el Floorhockey i la Boccia

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies