Del 25 al 28 de maig s’ha disputat el Campionat d’Europa Open de Powerlifting a la localitat francesa de Berck-Sur-Mer amb la participació de més de 170 esportistes de 25 països de tot el món, entre ells l’equip espanyol amb la catalana Montse Alcoba com una de les dues esportistes selccionades per participar en el Campionat.

L’esportista catalana ha guanyat una gran medalla de plata a la categoria de fins a 86 quilos aquest dilluns amb un millor aixecament de 95 quilos, sent superada solament per la britànica Louise Sugden, que va aconseguir aixecar 108 quilos. El podi el va completar l’esportista Lyazzat Zhakupova, amb 85 quilos. Aquesta era la seva primera participació internacional després de proclamar-se campiona d’Espanya el passat mes de març a Madrid.

L’altre component de l’equip espanyol, l’esportista paralímpica, Loida Zabala, va aconseguir la medalla de bronze a la categoria de fins a 50kg amb un aixecament de 90 quilos.

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies