Dissabte 2 i diumenge 3 de juny, als XI Jocs Catalans, es disputa el “Trofeu Jocs Catalans” de rugbi adaptat amb la participació dels equips més destacats de rugbi a Espanya a excepció del BUC Barcelona que competeix el mateix cap de setmana a França. L’equip vasc del Zuzenak i el Cai Deporte Adaptado que, comptaran amb els reforços de jugadors del FLM Toros de Madrid i una selecció de la FCEDF, formada per jugadors d’altres esports disputaran aquest trofeu a Manresa.

Programa de competició:

Dissabte i diumenge 2 i 3 de juny de 2018 – Manresa
Lloc: Pavelló Municipal Vell Congost (Ctra. Manresa – St. Joan, s/n, 08240 Manresa):

– 1er Partit, dissabte 2: 15:00 hores | CAI Deporte Adaptado – FCEDF
– 2on Partit, diumenge 3: 10:00 hores | Zuzenak- CAI Deporte Adaptado
– 3er Partit, diumenge 3: 12:00 hores | FCEDF – Zuzenak

La finalitat principal d’aquest trofeu és la promoció i també captació de nous jugadors amb el perfil adequat per poder competir en rugbi adaptat per, d’aquesta manera, anar ampliant els equips d’aquest esport que ha tingut una gran progressió en els darrers anys. El combinat de la FCEDF estarà format per nous jugadors, procedents d’altres esports, per dinamitzar encara més el rugbi a Catalunya.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies