Divendres 11 de maig a les 11h ha tingut lloc la roda de premsa de presentació dels XI Jocs Catalans a l’Estadi Atletisme del Complex Esportiu Vell Congost de Manresa, amb la presència de la Sra. Maite Fandos, diputada delegada d’Esports de la Diputació de Barcelona, l’alcalde de la ciutat, el Sr. Valentí Junyent i el president de la FCEDF, el Sr. Josep Giménez entre d’altres personalitats.

Durant la presentació, el president de la Federació va destacar la complexitat d’organitzar en un cap de setmana diferents competicions d’esport adaptat i, en cada edició en una ciutat diferent per ajudar a difondre l’esport adaptat per tota Catalunya. Maite Fandos va destacar que, “el principal objectiu d’aquest Jocs és donar a conèixer més bé l’esport adaptat i fer que més persones el practiquin» i ha felicitat Manresa «per ser una ciutat que aposta per l’esport”, en aquest sentit, l’alcalde de la ciutat va destacar el suport de les institucions i els clubs de la ciutat per acollir els Jocs Catalans de l’esport adaptat. Durant la presentació es va donar a conèixer el calendari de competicions de tot el cap de setmana on el Complex Esportiu Vell Congost serà el centre neuràlgic de moltes de les competicions i activitats de promoció durant tot el cap de setmana, tot i que altres instal.lacions com les Piscines Municipals, el Club Tennis Manresa i el camp de Beisbol i Ateneu les Bases acolliran altres competicions dels Jocs.

L’acte de presentació dels Jocs Catalans es va realitzar dins d’una jornada esportiva amb caràcter lúdic, la “Trobada Esportiva de primària” entre els alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles de Manresa i on l’esport adaptat també va tenir una destacada presència.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies