Aquest dissabte 12 de maig es va disputar el partit ajornat de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1, entre el Joventut BCR i el Valida Sin Barreras CB MIFAS a Badalona amb clara victòria per l’equip local per un marcador final de 71 a 34.

El partit va ser de clar domini verd-i-negre ja des del començament, amb un parcial de 21 a 8 va finalitzar el primer quart on l’equip visitant no va tenir encert de cara a cistella. Durant le segon quart va millorar l’efectivitat del Valida Sin Barreras CB MIFAS i el parcial va ser molt més ajustat, 20 a 15 a favor del joventut BCR. De totes maneres, a la segona part del partit va tornar el domini local amb un gran joc de tots els jugadors i van continuar ampliant les diferències fins arribar al marcador final de 71 a 34. Amb aquesta victòria, el Joventut BCR s’apropa una mica més al líder de la classificació, el CE Global Basket UAB.

Aquest cap de setmana es disputen dos partits més ajornats, el Costa Daurada contra el Joventut BCR i el BCR CEM L’H contra el CE Global Basket UAB.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies