Aquest cap de setmana del 14 i 15 d’abril s’ha disputat el Campionat d’Espanya per clubs de rugbi adaptat a la ciutat d’Ólvega (Sòria) amb la participació dels quatre equips espanyols que existeixen en l’actualitat d’aquest esport a Espanya.

L’equip, dirigit per Paula Murillo, ha participat al Campionat amb tres baixes importants a les seves files i que han resultat decisives en el resultat final del Campionat. Dissabte pel matí, el BUC va jugar el primer partit contra l’equip vasc del Zuzenak al que va guanyar amb autoritat després de dominar durant tot el partit per un resultat final de 49 a 19. El segon partit del Campionat, en realitat la gran final del torneig, va ser contra el CAI Deporte Adaptado, un equip que ha incrementat el seu nivell després de les darreres tecnificacions i que, en un partit molt igualat, va guanyar a l’equip català per 36 a 32, primera derrota del BUC en competicions nacionals.

Diumenge pel matí van jugar el darrer partit del Campionat contra els “Toros, Fundación Lesionado Medular” de Madrid, guanyat per un marcador final de 47 a 22 però, la victòria del CAI davant el Zuzenak de Vitòria els proclamava campions d’Espanya per primera vegada en la seva història.

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies