Aquest cap de setmana del 14 i 15 d’abril s’ha disputat la segona i darrera jornada de la LLiga Nacional de boccia categoria BC4 a les instal.lacions del “PDM Tenerias” de la ciutat de Saragossa amb triomf de Vasile Agache i Ramón Prat a la categoria de parelles i una segona posició de Vasile Agache a individuals que li va permetre guanyar la classificació final de la LLiga Nacional.

La parella catalana de la FCEDF formada per Vasile Agache i Ramón Prat va ser la gran dominadora d’aquesta segona jornada en la que va guanyar tots els partits disputats. A la final, van guanyar al també català Àlex Trullas i Alberto Arranz per 5 a 1. La parella de la FCEDF ha guanyat les dues jornades de la LLiga Nacional que s’han disputat.

En la categoria individual, Vasile Agache va finalitzar en segona posició després de perdre la final contra Iñaki Mentxaka (FEKOOR) per un ajustat 5 a 3. Vasile ha finalitzat en segona posició les dues jornades amb un total de 16 punts guanyant la LLiga Nacional per davant d’Iñaki Mentxaka i Alejandro Díaz amb 15 punts.

Pel que fa a les entitats participants, la FCEDF ha guanyat amb autoritat, gràcies a les grans actuacions dels nostres esportistes, amb un total de 82 punts per davant de FEKOOR amb 44 punts.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies