Luque i Mingote van ser la primera parella amb un nedador discapacitat que va aconseguir finalitzar amb èxit la travessa a relleus, ho van aconseguir amb un temps de 4 hores i 57 minuts, nedant i, el realitzador Albert Barceló ho recull en un documental trepidant i emotiu que es presenta el proper divendres 27 d’abril a partir de les 18h a El Centre Cívic i Cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana (Camí del Gual, 40).

Miguel Luque i Sergi Mingote: amics i esportistes

Miguel Luque, campió espanyol de natació paralímpica, és un clar exemple d’ esportista que sempre es mulla per causes solidàries dins i fora de l’aigua. De la seva trajectòria esportiva destaquen les medalles aconseguides en els últims 5 Jocs Paralímpics: or a Sídney 2000 (Austràlia), or a Atenes 2004 (Grècia), bronze a Pekín 2008 (Xina), plata a Londres 2012 (Regne Unit), i plata a Rio de Janeiro 2016 (Brasil).

De la seva banda, Sergi Mingote ha fet cim a les dues cares de l’Everest (8848 m). Entre les iniciatives solidàries que ha dut a terme, destaquen l’ascens al Khan Tengri (7010 m) el 2014, o la seva participació a la Titan Desert i a l’Ultraman de Motril (Granada) el 2016.

L’objectiu d’aquesta travessa solidària era donar a conèixer i promocionar la tasca d’APINDEP, associació catalana de pares per a la integració de joves discapacitats a escola pública.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies