Amb motiu dels XI Jocs Catalans del cap de setmana del 2 i 3 de juny a la ciutat de Manresa, la Federació presentarà el seu nou canal de retransmissions online per donar més cobertura a les competicions més importants que organitza.

Durant els dos dies de competicions, el canal de Youtube de la Federació donarà en directe partits i les grans finals dels Campionats de Catalunya d’esports tant importants com el bàsquet i l’hoquei en cadira de rodes amb la participació dels millors equips catalans de les dues disciplines. En el futur, també hi haurà cobertura d’altres competicions destacades, com el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet i rugbi en cadira de rodes.

Si ets una empresa o una entitat i vols tenir més visibilitat no dubtis en contactar amb nosaltres i patrocinar alguna de les retransmissions que es faran en directe durant els XI Jocs Catalans, a més, també es tindrà visibilitat a les Xarxes Socials i altres suports publicitaris que estan disponibles durant la competició més important i gran de l’esport adaptat de Catalunya.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies