El cap de setmana del 2 i 3 de juny Manresa acollirà l’onzena edició dels Jocs Catalans d’Esport Adaptat que organitza la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física i que en aquesta edició tindrà una gran novetat, l’estrena del nou Canal de retransmissions en directe de la Federació.

La Federació posarà en marxa aquest canal de retransmissions online per tal de donar un millor servei a tots els seus esportistes i seguidors i també per fer més difussió de l’esport adaptat al públic en general. Per a Josep Giménez, president de la Federació, “és un servei més que possem en marxa, a més, també relacionat amb les noves tecnologies. D’aquesta manera farem arribar l’esport per a persones amb discapacitat a un públic molt més ampli i donar més difussió als nostres esports”.

Durant els Jocs Catalans i, a través del Canal Youtube de la Federació, es faran retransmissions d’esports com el hoquei, el bàsquet i el rugbi en cadira de rodes. En altres competicions importants, com el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet i rugbi en cadira de rodes també es farà el seguiment online dels partits més destacats.

  1. 31 octubre, 2020

    Retransmetreu partits de la lliga catalana de BCR?

    • 31 octubre, 2020

      De moment no hi ha calendari per la nova temporada de la Lliga Catalana, una vegada estigui clar el calendari de competicions veurem si podem fer, almenys, alguns partits.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies