Divendres 11 de maig tindrà lloc una jornada esportiva amb caràcter lúdic, la “Trobada Esportiva de primària” entre els alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles de Manresa. La Jornada, organitzada per l’Ajuntament de Manresa compta amb la col.laboració de la Federació amb motiu dels Jocs Catalans que es portaran a terme a Manresa el cap de setmana del 2 i 3 de juny.

L’objectiu principal de la Jornada és potenciar la formació integral dels infants mitjançant activitats esportives i lúdiques, respectant els valors pedagògics de la competició. Durant tota la jornada, els alumnes faran diferents rotacions amb esports com el minibàsquet, rugbi-touch i minivòlei, entre d’altres modalitats esportives. Totes les activitats es portaran a terme a les instal.lacions de la Zona Esportiva del Congost.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies