Aquest cap de setmana del 7 i 8 d’abril s’ha disputat el Campionat d’Espanya per CCAA d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a la ciutat de Saragossa amb una participació històrica, ja que han participat per primera vegada quatre seleccions.

Catalunya va disputar el primer partit contra Extremadura, selecció debutant al Campionat i que no va ser rival per Catalunya que va dominar de començament a final del partit. A la mitja part, el resultat ja era de 10 a 1 a favor de Catalunya que va finalitzar el partit guanyant per 19 a 1. El segon partit va ser contra València, un partit que també va guanyar Catalunya amb autoritat, liderada per Asier Sánchez, autor dels quatre primers gols del partit. Al final, el resultat va ser de 12 a 2 a favor de Catalunya. Dissabte per la tarda, la Selecció va jugar contra Madrid, el rival més fort de la competició. Va ser un partit igualat que es va decidir a la primera part, amb un parcial de 4 a 0 a favor de Catalunya. Al final del partit el resultat va ser de 5 a 0 contra el mateix rival que van jugar la final diumenge.

Diumenge pel matí es van jugar els partits finals del Campionat. València va guanyar per a 14 a 2 a Extremadura pel tercer i quart lloc i Catalunya va guanyar la final davant Madrid per un marcador final de 12 a 7, un partit més igualat que el de dissabte i on va tornar a destacar Asier Sánchez, l’autor dels cinc primers gols del partit, una diferència que Madrid va retallar a la segona part però insuficient per guanyar la final a Catalunya que, d’aquesta manera, revalida el Campionat aconseguit l’edició anterior.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies