Aquest estiu, del 2 al 6 de juliol, tindrà lloc una edició més del Casal d’estiu multi-esportiu de la Federació a les instal.lacions del Centre Esportiu “Eurofitness Can Dragó” (c/ Rosselló i Porcel, 7-11, 08016, Barcelona).

El casal d’estiu inclusiu està planificat per a qualsevol nen i jove, amb o sense discapacitat física, on podrà gaudir de l’activitat físico-esportiva. Durant els dies de durada del casal, es treballarà diferents disciplines esportives i activitats físiques. Es treballaran un gran nombre d’esports (bàsquet en cadira de rodes, natació, rugbi en cadira de rodes, eslàlom, hoquei, handbike, cross orientació, atletisme…). A més d’activitats físiques de caràcter lúdiques i cooperatives.

Per a més informació i preus consultar el següent enllaç. Per a qualsevol consulta us podeu adreçar al correu: info@esportadaptat.cat on us resoldran tots els vostres dubtes. Us esperem!!!!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies