Aquest cap de setmana del 24 i 25 de març s’ha disputat el Campionat d’Espanya de natació per Comunitats Autònomes a la Piscina Municipal “La Salera” de Castelló amb la participació dels millors nedadors i nedadores catalans que han aconseguit la segona posició final.

En categoria femenina, destacar les sis medalles aconseguides per Núria Marquès, que va guanyar, entre d’altres, a la prova dels 100m esquena amb 886 punts, 400m lliures i 100m papallona. Sarai Gascón va guanyar a les proves de 100m braça i 50m papallona aconseguint també sis medalles per a Catalunya.

En categoria masculina, el gran protagonista va ser Antoni Ponce que va guanyar cinc medalles d’or i una plata, guanyant per davant d’Òscar Salguero les proves dels 100m esquena amb 711 punts i els 100m braça amb 932 punts per 864 punts d’Òscar Salguero. El valencià, amb llicència catalana, José Antonio Mari Alcaraz va realitzar un gran campionat guanyant als 400m lliures amb 782 punts, els 50m lliures i també els 100m papallona amb 801 punts.

Per relleus, la delegació catalana va guanyar, entre d’altres, el 4 x 100m estils masculí i femení i també el 4 x 100m lliures masculí i femení. València, amb un total de 658 punts va guanyar el Campionat seguida solament a cinc punts de diferència per Catalunya (653 punts) i Canàries, ja a molta distància, amb 372 punts finalitzant en tercera posició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies