Del 26 de març a l’1 d’abril s’ha disputat l’Open Regional de Boccia BISFED a la ciutat de Pinto amb una gran actuació dels catalans Vasile Agache i Ramón Prat que van aconseguir les dues medalles de l’equip espanyol a la competició dins de la modalitat BC4.

A la categoria individual, el veterà esportista Vasile Agache, va guanyar la medalla de bronze després de classificar-se en primera posició a la Fase de grups. A les eliminatòries, Vasile va guanyar amb autoritat a Akrem Othmane a quarts de final per 7 a 1 classificant-se per a semifinials on va caure derrotat pel gran favoritat, Steve McGuire. Al partit per la medalla de bronze el català va guanyar per 10 a 1 al portuguès Nuno Guerrero.

A la competició per parelles, l’equip format per Vasile Agache, Ramón Prat i Alejandro Díaz es van classificar a semifinals després de finalitzar en segona posició al seu grup amb rivals de gran dificultat com Grècia o Gran Bretanya. L’equip espanyol va guanyar a les semifinals a Portugal per 5 a 1 però no va poder superar a la final a Gran Bretanya que va guanyar la medalla d’or per davant d’Espanya.

Aquestes dues medalles, la de bronze per Vasile Agache en categoria individual i la de plata pel mateix Vasile i Ramón Prat són un gran resultat per aquesta competició on participaven els millors equips europeus.

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies