Del 23 al 25 de març s’ha disputat el prestigiós torneig Bernd-Best-Tournament de rugbi en cadira de rodes a la localitat alemanya de Colònia amb la participació de 18 equips de tota Europa i on també ha participat el BUC Barcelona.

El torneig es va dividir en dues lligues, l’equip català va quedar encuadrat a la “Basic League” jugant la Fase de Grups contra quatre equips europeus. El primer partit, divendres a primera hora de la tarda, el van disputar contra el Full-Pull de Dinamarca, on van perdre per 41 a 27. El mateix divendres per la tarda van jugar el segon partit, en aquesta ocasió contra l’equip Donauhaie, amb derrota però més ajustada, per 33 a 22. Dissabte, per finalitzar la Fase de Grups, el BUC va jugar contra els Dragons Freiburg amb derrota per 26 a 17 i també contra el Langmann Griffins al que va guanyar per un clar 37 a 22. Amb aquests resultats el BUC Barcelona va jugar diumenge pel setè i vuitè lloc de la “Basic League” contra el Copenhagen Ballcrackers, un partit molt igualat i que es va decidir al final a favor de l’equip català per solament dos punts de diferència, 23 a 21, finalitzant a la setena posició final.

El Bernd-Best-Tournament és un dels tornejos més veterans de rugbi en cadira de rodes, es disputa des de 1972 sempre amb la participació d’equips de tota Europa. Ha estat una gran experiència per l’equip català, que ha pogut jugar contra equips d’Alemanya, Holanda o Dinamarca, entre d’altres païssos on el nivell del rugbi adaptat és més elevat que el que es juga a Espanya.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies