Aquest dissabte 24 de març s’ha disputat el Campionat d’Espanya d’halterofília a les instal.lacions del gimnàs Siderópolis de Madrid amb la participació d’esportistes de tota Espanya, entre ells també la catalana Montse Alcoba.

A la categoria femenina de 86 kg ha guanyat Montse Alcoba que, a més, ha batut el rècord d’Espanya amb un aixecament de 97 kg. Després de cinc anys d’absència per la seva doble maternitat, Montse ha tornat a la competició en un gran moment de forma. A més, la catalana disputarà l’Europeu d’haterofília, del 25 al 29 de maig a França, acompanyant a Loida Zabala. D’aquesta manera, Montse Alcoba, als seus 36 anys, disputarà la seva segona prova internacional ja que al 2010 va participar al Mundial de Malàsia aconseguint la cinquena posició final.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies