Aquest cap de setmana del 17 i 18 de març s’ha disputat el IV Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en edat escolar de natació a la ciutat de Castelló amb la participació de joves promeses catalanes de la FECPC i la FCEDF.

Per part de la FCEDF es van convocar joves nedadors i nedadores que, menys Iker Ruiz (CN Balaguer), era la primera vegada que participaven en competicions nacionals com, Miquel Bosch (CN Sabadell) i Berta Garcia (CN Mataró). Nedadors destacats com Pol Sallent i Pablo Errando aniran convocats per primera vegada el proper cap de setmana amb la Selecció absoluta que participa al Campionat d’Espanya. Iker Ruiz va finalitzar en segona posició a la prova de 100m braça i en tercera posició als 50m de la mateixa especialitat com a resultats més destacats del Campionat.

A la categoria masculina, Catalunya va finalitzar en una gran segona posició amb 54 punts per darrera de la Selecció Valenciana i, en categoria femenina va finalitzar en cinquena posició. A la categoria conjunta, el triomf va ser per la Comunitat Valenciana amb 110 punts, seguida de Castella-LLeó amb 94 i en tercera posició, la Selecció Catalana amb un total de 89 punts.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies