Del dimecres 28 de març al diumenge 1 d’abril es portarà a terme la segona concentració de la temporada 2017/18 de la Selecció Espanyola Sub-22 de bàsquet en cadira de rodes a la localitat de LLeó, amb la participació de tres esportistes catalans.

Els tres jugadors catalans convocats, tots tres del CE Global Basket UAB són: David Jofre, Òscar Onrubia i Raúl Ortiz. L’objectiu d’aquesta concentració es la preparació del Campionat d’Europa de bàsquet en cadira de rodes que es disputarà a la ciutat italiana de Lignano Sabbiadoro al proper mes de setembre.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies