Aquest dissabte 17 de març pel matí ha tingut lloc la 16a Jornada de Miniatletisme que ha servit per inaugurar el curs 2017/2018 de les Escoles Esportives Municipals que organitza el Servei d’Esports de l’Ajuntament de Lleida i on també ha participat la Federació.

La jornada, en la qual han participat uns 700 nens i nenes, de 6 a 10 anys, de 22 escoles de Lleida, havia de celebrar-se el mes de novembre, però va haver de posposar-se pel mal temps fins aquest dissabte.

Hi ha hagut un total de 14 proves distribuïdes per tot l’espai de la pista municipal d’atletisme de les Basses d’Alpicat on, 14 grups, distribuïts segons les diferents edats dels nens i nenes, han anat canviant d’activitat cada 10 minuts. La Federació ha estat present en 2 de les proves, en una, s’han fet curses amb cadira de rodes i en l’altre curses amb els ulls tapats i guia per conscienciar els nens de la pràctica esportiva per a discapacitats.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies