Aquest dissabte 17 de març s’ha disputat el partit corresponent a la 4ª Jornada de la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica entre l’ADB Barberà i el Comkedem amb victòria per l’equip local per un marcador final d’11 a 5.

L’equip local va començar el partit amb molta intensitat i, amb tres gols d’Asier Sánchez, ja guanyava per 3 a 0 en els primers deu minuts de joc. De totes maneres, el Comkedem, liderat per l’Oliver Vilella va millorar en el seu joc, arribant al final de la primera part amb un marcador de 6 a 3 a favor de l’ADB Barberà, una diferència que, durant la segona part, va anar augmentant fins arribar a l’11 a 5 final. Amb aquesta victòria, l’ADB Barberà ha guanyat tots els partits que ha disputat i és el lider de la classificació.

Dissabte 28 d’abril es disputa el partit corresponent a la 5a Jornada de la LLiga Catalana entre el Comkedem i els DRACS CEA.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies