Aquesta matinada, la rider catalana Astrid Fina, ha disputat la seva segona i darrera prova als Jocs Paralímpics de Pyeongchang finalitzant a la sisena posició i aconseguint d’aquesta manera un diploma olímpic a la disciplina de banked slalom.

Després de finalitzar en cinquena posició a la primera ronda, una caiguda a la segona va resultar determinant per finalitzar lluny dels llocs que donen dret a medalla. A la tercera i darrera ronda va realitzar el seu millor temps, 1:07.11, a 7 segons de les medalles, finalitzant en la sisena posició. L’holandesa Bibian Mentel-Spee ha guanyat la medalla d’or, l’americana Brittani Coury la plata i Lisa Bunschoten, la medalla de bronze.

Als Jocs de Pyeongchang, la rider catalana ha fet història després de guanyar la medalla de bronze a la prova de snowboardcross. Feia 20 anys que una esportista no guanyava una medalla olímpica, la darrera va ser Magda Amo en esquí alpí a Nagano 1998. Aquests han estat els seus segons Jocs després de competir també a Sochi 2014.

Foto (CPE)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies