Aquest dijous 15 de març pel matí ha tingut lloc la presentació del Programa INSERsport impulsat per l’Unió de Federacions de Catalunya i on la Federació participa en aquesta edició.

El programa INSERsport incideix sobre la formació esportiva, la inserció laboral, la paritat i els hàbits saludables de joves amb risc d’exclusió social. INSERsport ofereix l’oportunitat de formar-se, adquirir una certificació i incorporar-se al mercat laboral. Són 150 els joves que participen en aquesta edició. La Federació participa, conjuntament amb altres 13 Federacions, en el Programa, concretament, els participants podran realitzar els cursos d’àrbitres dels esports d’hoquei en cadira de rodes elèctrica i també el de rugbi adaptat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies