Del 23 al 25 de març es disputa el prestigiós torneig Bernd-Best-Tournament de rugbi en cadira de rodes a la localitat alemanya de Colònia amb la participació de 18 equips de tota Europa i on també participa el BUC Barcelona.

El Bernd-Best-Tournament és un dels tornejos més veterans de rugbi en cadira de rodes, es disputa des de 1972 sempre amb la participació d’equips de tota Europa. És, sense cap mena de dubte, una gran plataforma de formació i desenvolupament per als equips d’aquest esport. El torneig rep el nom del seu fundador, Bernd Best, una persona amb una elevada lesió de la medul·la espinal que va ser el membre fundador del Sports Club Cologne (RSC Köln) el 1969.

Durant els tres dies de competició el BUC jugarà contra equips d’Alemanya, Holanda i Àustria, entre d’altres països, on el nivell del rugbi en cadira de rodes és bastant alt. Divendres i dissabte es juguen els partits de la fase de grups i diumenge els partits finals. Per a Paula Murillo, entrenadora del BUC, “és una gran oportunitat per competir amb equips amb més experiència i formació que nosaltres i amb els que no hem jugat mai, a més de participar en una nova competició tant important com el Bernd-Best-Tournament”.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies