El divendres i dissabte 9 i 10 de març s’han disputat les fases preliminars de l’Eurolliga 2 de bàsquet en cadira de rodes, on s’han portat a terme els exàmens per a àrbitres zonal i internacional de IWBF Europa.

La Federació Espanyola ha presentat a dos candidats, un d’ells, el català Hèctor Carmona per àrbitre internacional IWBF en la fase de l’Eurolliga que s’ha realitzat a Grenoble (França). Per a Hèctor Carmona, aquest reconeixement “és una recompensa al treball continu i sacrificis que els àrbitres hem de fer cada cap de setmana i al llarg de la temporada esportiva a fi d’estar al dia dels canvis i interpretacions de les regles de joc. Serà, sense cap mena de dubte, el començament d’una nova etapa en la qual caldrà continuar aprenent a partir de l’intercanvi d’experiències amb altres companys i tècnics IWBF de la resta del món”.

L’altre candidat, Laura Salgado, en aquest cas per àrbitre internacional Zonal IWBF, també ha superat les proves teòriques, físiques i practiques, que s’han portat a terme en la fase de l’Eurolliga 2 que s’ha realitzat a Padova (Itàlia), convertir-se d’aquesta manera també en àrbitre internacional.

Feia nou anys que la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF) no presentava davant la IWBF Europa candidats per a col·legiats internacionals de bàsquet en cadira de rodes. Actualment i, amb les designacions de Laura Salgado i Hèctor Carmona, són vuit els àrbitres internacionals en actiu que té la FEDDF.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies