Aquest dissabte 10 de març s’ha disputat la sisena i darrera jornada de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 i on l’Escola AFA Gracare s’ha proclamat campió després de guanyar el seu partit davant la SE Bamesad.

El partit decisiu entre l’Escola AFA i la SE Bamesad va començar amb domini de l’equip visitant que jugava amb l’obligació de guanyar el partit. A la mitja part el resultat era d’11 a 13 a favor de la SE Bamesad. El tercer quart va resultar decisiu pel marcador final del partit, ja que l’Escola AFA va jugar a un gran nivell que els va permetre arribar al final del tercer quart amb un marcador favorable de 27 a 19, vuit punts de diferència que la SE Bamesad no va poder remontar al darrer quart, finalitzant el partit amb 35 a 23 a favor de l’Escola AFA, guanyant d’aquesta manera la LLiga Catalana Nivell 2.

A l’altre partit de la jornada, els Màsters FCEDF van guanyar al CB Granollers, un partit dominat ja des de bon començament, amb un parcial de 12 a 4 al final del primer quart que el CB Granollers, amb solament cinc jugadors, ja no va poder remontar. El marcador final va ser 38 a 24 a favor dels Màsters FCEDF, aconseguint d’aquesta manera la tercera posició final a la classificació.

D’altra banda, també es va disputar el partit corresponent a la 10ª Jornada de la LLiga Catalana Nivell 1 entre el Valida sin Barreras CB MIFAS i el BCR CEM L’H amb victòria per l’equip local per 56 a 43.

Foto (Ràdio Sant Feliu)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies