Aquesta matinada, la rider catalana Astrid Fina ha disputat la primera de les proves en les que competeix als Jocs Paralímpics de Pyeongchang guanyant la medalla de bronze a la disciplina d’snowboardcross.

Astrid ha realitzat una gran competició, va guanyar amb una gran autoriatat a la ronda de quarts de final a la canadenca Sandrine Hamel. A la semifinal, no va poder guanyar a una de les grans favorites de la competició, l’holandesa Bibian Mentel-Spee. La lluita per la medalla de bronze va ser amb una altre rider holandesa, Renske Van Beek, a la que va guanyar en una gran baixada, aconseguint d’aquesta manera una gran medalla de bronze.

Aquesta medalla de bronze arriba en un dels millors moments de forma d’Astrid Fina que, als seus 34 anys i després de realitzar una gran temporada a la Copa del Món, encara té, la matinada de dijous a divendres, una altre oportunitat per aconseguir una nova medalla, aquesta vegada será a la disciplina de banked slalom, la seva segona i darrera prova a Pyeongchang.

Foto (CPE)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies