Aquest dissabte 10 de març es disputa la sisena i darrera jornada de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb l’Escola AFA com a virtual guanyador de la competició d’aquest any.

Dissabte a les 16h, es juga el partit que decidirà el campió de la competició. l’Escola AFA rep a la seva pista a la SE Bamesad que, per ser campió, hauria de guanyar a l’Escola AFA per més de 25 punts de diferència, sens dubte un repte molt difícil d’aconseguir. El mateix dissabte a les 20:30, els Màsters FCEDF juguen a la seva pista contra el CB Granollers, que encara no ha guanyat cap partit en aquesta edició de la LLiga Catalana.

D’altra banda, destacar que diumenge 11 de març a les 12h es disputa el partit corresponent a la 10ª Jornada de la LLiga Catalana Nivell 1 entre el Valida sin Barreras CB MIFAS i el BCR CEM L’H a Girona.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies