Dilluns 26 de febrer va tenir lloc la Gala de l’Esport organitzada per l’Associació Espanyola de Premsa Esportiva a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló on van ser premiades, entre d’altres grans esportistes, les nedadores Sarai Gascón i Núria Marquès.

La natació va ser l’esport que més va brillar, amb els premis concedits a les nedadores de la Federació, Sarai Gascón i Núria Marquès juntament amb altres estrelles d’aquest esport com Mireia Belmonte, sota l’atenta mirada de més de 500 convidats i assistents.

Sarai Gascón va aconseguir en els últims mundials 3 medalles d’or en els 100m lliures, 100m papallona i 50m lliures i Núria Marquès va guanyar 3 medalles d’or, 100m esquena, 200m estils i 400m lliures i 3 plates en 100m lliures, 100m papallona i 50m lliures van ser guardonades en la Gala de l’Esport organitzada per l’Associació Espanyola de Premsa Esportiva, premi que els va lliurar la periodista del diari Sport, Carme Barceló.

Núria Marquès va explicar, després de la pregunta formulada per Ona Carbonell, presentadora de la gala al costat de Jesús Álvarez, el treball i esforç que realitzen, per arribar on són, així com Sarai Gascón comentava la revalitat sana que hi ha en cadascuna de les competicions que disputen al llarg de l’any i en les quals en moltes ocasions coincideixen Sarai i la Núria.

Font i Foto, FEDDF

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies