Aquest dissabte 3 de març s’ha disputat el partit corresponent a la tercera jornada de la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica entre els DRACS CEA i l’ADB Barberà al pavelló de l’Institut Guttmann de Badalona amb victòria per l’equip visitant per un contundent 1 a 12.

El partit el va dominar des del començament l’ADB Barberà liderat per l’Asier Sánchez, autor de tres dels primers quatre gols del seu equip, a la mitja part el marcador era d’un a sis a favor de l’equip visitant. Durant la segona part va continuar el domini de l’equip visitant que va marcar sis gols més per finalitzar el partit amb un marcador d’un a dotze. L’ADB Barberà és el líder de la competició després de guanyar els dos partits que ha disputat.

El proper dissabte 17 de març es jugarà el partit corresponent a la quarta jornada de la LLiga Catalana entre l’ADB Barberà i el Comkedem.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies