Del 28 de març a l’1 d’abril tindrà lloc la 2ª Concentració de la Selecció Nacional Femenina de bàsquet en cadira de rodes a la ciutat de LLeó i on han estat convocades les jugadores catalanes Sira Moros, Àster Latorre i Judith Nuñez, totes tres jugadores del CE Global Basket UAB.

Aquesta és la 2ª concentració de la Selecció per la preparació del mundial, on la Selecció femenina participa per primera vegada, que es disputarà aquest estiu a la ciutat alemanya d’Hamburg. El seleccionador és Abraham Carrión i on, el català Adrián García, també forma part de l’staff tècnic com a preparador físic.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies