L’atleta Rafa Botello s’ha convertit en el primer esportista d’èlit en finalitzar les sis “World Marathon Majors”, els sis millors maratons de tot el món després de finalitzar la Marató de Tòquio, ciutat seu dels propers Jocs Paralímpics 2020.

Rafa va ser un dels sis esportistes estrangers convidats per l’organització i va finalitzar entre els quinze primers amb un temps d’1: 31.41, a solament onze segons del podi. Són ja 15 anys els que porta Rafa Botello dins de l’èlit de l’atletisme adaptat participant en més de 100 maratons i també en Jocs Paralímpics.

La temporada passada va brillar a Chicago i a Boston amb un cinquè lloc i va signar una setena posició a Nova York. Ja havia competit a les maratons de Berlín i Londres i, amb la marató de Tòquio, ha completat el circuit de les sis maratons més importants de tot el món.

Foto (Rafa Botello)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies