Aquest cap de setmana del 24 i 25 de febrer, s’han disputat els partits corresponents a la 5a jornada del Nivell 2 de la competició de la LLiga Catalana amb victòries per a l’Escola AFA i la SE Bamesad.

Dissabte a les 16h el líder de la competició, l’Escola AFA, rebia al Pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de LLobregat a l’equip dels Màsters FCEDF. El partit va començar molt igualat, on va destacar més el joc defensiu dels dos equips, el resultat a la mitja part era favorable als Màsters FCEDF per un ajustat 18 a 17. La segona part va ser totalment diferent, amb domini absolut de l’equip local que va jugar amb molta més intensitat arribant al final del partit amb un marcador de 48 a 18 a favor de l’Escola AFA.

Diumenge a les 12h es va jugar l’altre partit de la jornada entre el CB Granollers i la SE Bamesad, El parcial de 4 a 14 a favor de l’equip visitant al primer quart va resultar determinant al marcador final ja que l’equip local, amb solament cinc jugadors tot el partit, no va poder remontar aquest marcador. De totes maneres, el marcador al segon i tercer quarts va ser força igualat, però al darrer quart la SE Bamesad es va distanciar més al marcador guanyant el partit per 51 a 25.

El cap de setmana del 10 i 11 de març es disputen els partits corresponents a la 6ª jornada de la LLiga Catalana Nivell 2 amb el partits, Escola AFA contra la SE Bamesad i els Màsters FCEDF contra el CB Granollers.

Foto (Esports Sant Feliu)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies