Aquest dissabte 13 de gener s’ha disputat la segona jornada de la LLiga Catalana de natació a les instal.lacions del Club Natació Martorell amb victòries per Antoni Ponce (CN Sitges) a la categoria masculina i Núria Marquès (CN Sant Feliu) a la categoria femenina.

Destacar en aquesta segona jornada, la victòria d’Antoni Ponce a la prova dels 50m braça SB1-SB13 amb 855 punts per davant dels també nedadors paralímpics, Òscar Salguero (CN Sabadell), en segona posició amb 828 punts i Miguel Luque (Fundació Adapta2) en tercera posició i 630 punts. A la prova dels 50m esquena S1-S13 la victòria va ser per Òscar Salguero amb 700 punts per davant d’Antoni Ponce amb 631 punts. Núria Marquès (CN Sant Feliu) va guanyar les proves de 50m braça i la prova de 50m esquena S1-S13 amb 858 punts, per davant de Júlia Castelló (CN Mataró) amb 618 punts i Marian Polo (CN Badia) en tercera posició i 536 punts. Properament trobareu a la secció de natació de la web de la FCEDF els resultats de totes les proves d’aquesta segona jornada.

Destacar que aquesta segona jornada va ser una jornada inclusiva ja que també van participar nedadors i nedadores del CN Martorell.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies