Dissabte i diumenge 20 i 21 de gener el bàsquet en cadira de rodes serà el gran protagonista del cap de setmana ja que es disputen els partits corresponents a la LLiga Catalana en les seves dues categories.

Pel que fa al Nivell 1 de la Lliga Catalana, es disputa la setena jornada amb el partit entre el CE Costa Daurada i el BCR CEM L’H, dissabte a les 17h. L’altre partit d’aquesta categoria, entre el Joventut BCR contra el Valida sin Barreras CB MIFAS, s’ajornat.

Al Nivell 2, es disputen els partits corresponents a la quarta jornada de competició, dissabte a les 16h la SE Bamesad juga contra els Màsters FCEDF i diumenge a les 12h el CB Granollers rep a la seva pista al lider de la classificació, l’Escola AFA.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies