Aquest dissabte 13 de gener ha començat una edició més de la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit entre el DRACS CEA i el club Comkedem amb victòria per l’equip visitant per un marcador final de vuit a un.

El partit ha estat dominat en tot moment per l’equip visitant, destacant la gran actuació de Vilella, autor de cinc dels vuit gols del seu equip. El resultat, al final de la primera part, ja era a favor de Comkedem per cinc gols a un. Durant la segona part, Comkedem va ampliar el seu avantatge marcant tres gols més i finalitzant el partit amb un resultat final de vuit a un. Una gran victòria de Comkedem que, en la següent jornada, jugarà contra el gran favorit de la competició, l’ADB Barberà.

Dissabte 10 de febrer es disputa la segona jornada de la LLiga Catalana amb el partit entre el club Comkedem i l’ADB Barberà a l’Escola Sagrat Cor de Sarrià.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies