Aquest proper cap de setmana comença una edició més de la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes amb la participació dels tres equips catalans d’aquest esport, L’ADB Barberà, Comkedem i Dracs Club d’Esport Adaptat.

El primer partit de la competició el disputen aquest dissabte 13 de gener al Poliesportiu de l’Institut Guttmann de Badalona entre el DRACS CEA i el Club Comkedem, el campió de les darreres edicions, l’ADB Barberà descansa en aquesta jornada.

Dissabte 10 de febrer es disputa la segona jornada de la LLiga Catalana amb el partit entre el club Comkedem i l’ADB Barberà a l’Escola Sagrat Cor de Sarrià. La temporada d’hoquei també inclou entrenaments de tecnificació de la Selecció Catalana com a preparació del Campionat d’Espanya per CCAA que tindrà lloc a l’abril a Saragossa.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies