Dilluns 6 de novembre es va iniciar una nova activitat aquàtica del Programa Hospisport a les instal.lacions del Complex Esportiu Bonavista de la ciutat de Tarragona.

De moment estan prenen part de l’activitat dos nens a l’espera de noves Inscripcions. Durant aquest primer mes de les sessions aquàtiques, s’està treballant l’adaptació al medi aquàtic i la condició física general i fent exercicis més individualitzats segons les necessitats de cada nen. Els objectius van encaminats a millorar la qualitat de vida tant a nivell físic, psíquic i social.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies