Aquest dilluns 11 de desembre ha tingut lloc la III edició de la Jornada de Sensibilització al Pavelló Municipal de Fontajau, Girona, en el marc del projecte Crea XarXa. La Federació ha participat a la jornada dinamitzant activitats esportives adaptades.

La jornada va destinada als alumnes de Centres d’Educació Especial i alumnes de 5è de Primària de la comarca del Gironès. Els objectius principals d’aquesta tercera edició han estat: Apropar l’alumnat de primària a la realitat de les persones amb diversitat funcional per tal de promoure una millor comprensió de la seva motricitat i les seves possibilitats envers l’activitat física i l’esport. Impregnar l’experiència motriu dels valors fonamentals dels atletes paralímpics.

La jornada ha comptat amb la presència del Sr. Pep Pujols, delegat del Consell Català de l’Esport a Girona i el president de la FCEDF, Josep Giménez, entre d’altres personalitats d’entitats organitzadores de la Jornada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies