Diumenge dia 3 de desembre, amb motiu de la celebració mundial del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, es va celebrar la segona jornada “Barreres Fora” a Móra d’Ebre, una jornada organitzada per l’Associació Barreres Fora, amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i on també va col.laborar la Federació.

Ruben Toledano, representant de la Federació a Tarragona i Àngela Baron representant a les Terres de l’Ebre van fer una conferència sobre la importància de practicar esport per a les persones amb discapacitat, a més, es va portar a terme una activitat de boccia on més d’un centenar de persones van poder descobrir aquest esport.

L’objectiu de la jornada era sensibilitzar a la gent i comprovar en primera persona les dificultats que pateixen en el dia a dia les persones discapacitades participant en diferents Activitats esportives.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies