Aquest matí s’ha reunit, a la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el jurat de la 21a Festa de l’Esport Català, organitzada per la UFEC i el diari SPORT, i que ha guardonat als millors esportistes catalans de l’any 2017. A la categoria de millor Gestió Federativa ha estat escollida la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física que, segons el criteri dels membres del jurat, som una entitat que duu a terme, des de fa molts anys, una gran tasca de promoció i difusió dels valors d’inclusió de la pràctica esportiva per a persones amb discapacitat, alhora que els seus esportistes copen els podis de les competicions internacionals de més prestigi.

Els premis a millors esportistes catalans de l’any han estat per Ona Carbonell i Marc Màrquez i, entre d’altres premiats destacar a Jordi Villacampa guardonat com a reconeixement de la seva gran trajectòria dins del bàsquet i destacar també a Òscar Cadiach, primer català que aconseguix completar les ascensions dels 14 vuit mil sense oxígen suplementari, Pemi a l’Esperit Esportiu.

Els premis es lliuraran en el transcurs de la gala de la 21a Festa de l’Esport Català, que se celebrarà el proper dimarts 23 de gener del 2018 partir de les 20 hores al CaixaForum Barcelona.

Foto: UFEC

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies