Aquesta matinada ha finalitzat el Mundial de natació adaptada que s’ha disputat durant tota aquesta setmana a Ciutat de Mèxic amb una espectacular participació dels nedadors i nedadores catalans, tots ells han aconseguit, com a mínim, una medalla.

Destacar en la categoria femenina, a la jove nedadora del CN Sant Feliu, Núria Marquès que ha guanyat un total de sis medalles, tres medalles d’or, a les proves de 100m esquena categoria S9, als 200m estils SM9 i 400m lliures S9, dues medalles de plata, als 100m lliures S9 i, aquesta matinada, als 50m lliures S9 i una medalla de bronze als 100m papallona categoria S9.

Sarai Gascón (CN Terrassa), ha guanyat tot el que ha competit a Mèxic, amb un total de tres medalles d’or, campiona del món als 100m lliures S9 i, aquesta matinada als 50m lliures amb nou rècord del Campionat, 29’’13, totes dues proves per davant de Núria Marquès, a més de guanyar també l’or a la prova dels 100m papallona S9.

El protagonista en la categoria masculina ha estat el nedador Toni Ponce, CN Sitges, que s’ha proclamat campió del Món, amb un nou rècord del món als 100m braça SB5 amb un temps d‘1:28.57, també ha guanyat la medalla de plata a la prova dels 100m esquena S6 i la de medalla de bronze a la prova dels 400m lliures S6.

Tres medalles ha guanyat el valencià, amb llicència catalana, José Antonio Marí, subcampió del món a la prova dels 100m lliures S9, medalla de bronze als 100m papallona S9 i, aquesta matinada, medalla de plata als 50m lliures S9 amb un temps de 26’’22. Òscar Salguero (CN Sabadell), va guanyar la medalla d’or a la prova dels 100m braça categoria SB8 i la medalla de bronze a la prova dels 200m estils SM9. Per últim, destacar també al veterà Miguel Luque, plata a la prova 50m braça.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies