Aquesta matinada s’han disputat les finals de la penúltima jornada de competició dels Mundials de Natació a Ciutat de Mèxic on han destacat les medalles d’or aconseguides per Sarai Gascón i Núria Marquès.

La nedadora del CN Terrassa, Sarai Gascón, ha guanyat la medalla d’or als 100m papallona categoria S9 amb un temps de 1’09’’52, en una prova que va dominar de principi a final. A la mateixa prova, Núria Marquès, ha guanyat la medalla de bronze amb un temps de 1’10’’27 per darrera de la xinesa Jialing Xu, medalla de plata. Amb aquesta victòria, Sarai Gascón ha guanyat les dues proves que ha disputat als Mundials i encara falta la prova dels 50m lliures a la jornada final del campionat.

Hores abans de disputar la final dels 100m papallona, Núria Marquès, havia guanyat el seu tercer or dels Mundials a la prova dels 400m lliures categoria S9 amb un temps final de 4’55’’32, aquesta vegada per davant de Jialing Xu. Ja són cinc les medalles aconseguides per la nedadora de 18 anys del CN Sant Feliu, sens dubte, una de les grans estrelles d’aquest Mundial. Núria també opta a medalla a la prova dels 50m lliures de la darrera jornada.

Destacar també la medalla de bronze del nedador valencià, amb llicència de la Federació Catalana, José Antonio Marí a la prova dels 100m papallona categoria S9 amb un temps de 1’01’’76. Aquesta és la segona medalla aconseguida per José Antonio en aquest Mundial.

Foto (Comité Paralímpic Espanyol)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies