Aquest dissabte 4 de novembre i, dins de les diferents activitats de la V Jornada Inclusiva, s’ha disputat el V Trofeu Jornada Inclusiva amb la participació de més de 20 esportistes, amb victòria final per la tripleta del Club Gibda.

La tripleta formada per Jordi Torres, Cándida Prieto i Manolo Romero va guanyar el trofeu per davant del Club Petanca BCN format per Juan Calorera, Eva García i Jose Mª García i, en tercera posició final, ha quedat l’altre tripleta del Club Petanca BCN formada per Joroel Brinks, Rosalía Sánchez i Sergi Rodriguez.

La tripleta nº1 d’Amiba en quarta posició, la tripleta nº1 d’Acell a la cinquena, Sant Pedor a la sisena posició i, amb un empat a la setena i vuitena posició per les altres tripletes d’Amiba i Acell van completar la resta de posicions d’un trofeu que, en l’edició d’enguany ha comptat amb més equips participants que en altres edicions.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies