Aquest diumenge 5 de novembre s’ha disputat un dels partits corresponents a la sisena jornada de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1 amb victòria pel Valida sin Barreres CB MIFAS davant el CE Costa Daurada per un ajustat 42 a 37.

Diumenge a les 12:00h es va disputar el partit entre el Valida sin Barreres CB MIFAS i el CE Costa Daurada, un partit molt igualat entre els dos equips, el resultat a la mitja part era favorable a l’equip local solament per un punt de diferència, 21 a 20. El tercer quart va resultar determinant ja que el Valida sin Barreres CB MIFAS va finalitzar-lo amb cinc punts d’avantatge (31 a 26) que el CE Costa Daurada no va poder remontar al darrer quart i on es va arribar al resultat final de 42 a 37.

Diumenge a les 12:30h, el CE BCR CEM Hospitalet jugava a la seva pista davant el líder de la competició, el CE Global Basket UAB però un error en la gestió de reserves de la pista al Poliesportiu del Gornal va impedir la disputa del partit que s’haurà de jugar en properes dates.

El proper dissabte 18 de novembre es disputa el partit ajornat de la primera jornada entre els mateixos equips però a la pista del CE Costa Daurada contra el Valida sin Barreres CB MIFAS.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies