Aquest dissabte 4 de novembre s’ha celebrat la V Jornada Inclusiva al Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf), una jornada on s’ha realitzat un homenatge als esportistes catalans de les quatre Federacions Catalanes d’esport adaptat participants als Jocs Paralímpics de Barcelona 92.

La Jornada, que té l’objectiu de divulgar entre la ciutadania l’esport adaptat, ha comptat amb la presència del Sr. David Escudé, Comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, el Representant Territorial de l’Esport a Barcelona de la Secretaria General de l’Esport, el Sr. Santi Siquier i la diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona, la Sra. Maite Fandos que han estat acompanyats dels presidents de les Federacions organitzadores i altres dirigents i personalitats del món de l’esport.

Aquesta edició ha comptat amb el patrocini de la companyia Liberty Seguros, a través del seu projecte #Sesalen, gràcies al qual ha participat a la jornada la jove promesa mundial del tennis en cadira de rodes, Daniel Caverzaschi que ha jugat amb els més petits de la família a tennis. Durant tota la jornada, els visitants han practicat esports adaptats com el tennis, esgrima, bàsquet i hoquei en cadira de rodes, quadrubgi entre d’altres esports.

Durant la Jornada, amb motiu del 25è Aniversari dels Jocs Paralímpics de Barcelona 92, s’ha portat a terme un petit homenatge a tots els esportistes catalans de les quatre federacions que van competir en aquest històric esdeveniment.

La jornada, que està inclosa dins del projecte L’Esport Inclou de l’Ajuntament de Barcelona, està organitzada per les quatre federacions que aglutinen l’esport adaptat: la F.C. d’Esports per a Cecs, la F.E.C. de Paralítics Cerebrals, l’ACELL i la F.C.E.D.F.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies