Aquest dissabte 21 d’octubre s’han disputat els dos partits de la segona jornada de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb victòries per la SE Bamesad i l’Escola AFA, tots dos equips han guanyat els dos partits d’aquesta temporada a la LLiga Catalana.

El primer partit de la jornada va emfrontar la SE Bamesad contra el CB Granollers, un partit que va començar força igualat i amb un marcador de 10 a 8 a favor de l’equip local al primer quart gràcies a l’encert anotador de Villena que va fer els vuit d’aquests 10 punts. El partit es va decidir al segon quart amb un parcial a favor de la SE Bamesad de 12 a 4, una diferència que el CB Granollers ja no va poder remontar. Durant la segona part va destacar l’igualtat entre els dos equips amb un empat a 12 punts, deixant un marcador final de 34 a 24 a favor de la SE Bamesad.

A l’altre partit d’aquesta segona jornada els jugadors veterans del Màsters FCEDF jugaven contra les joves promeses de l’Escola AFA, un partit molt igualat on el resultat al final de la primera part era favorable a l’Escola AFA per solament un punt de diferència, 19 a 18. Un tercer quart amb moltes errades per part dels Màsters FCEDF van decantar el partit a favor de l’Escola AFA que va finalitzar el tercer quart amb un parcial favorable de 9 punts que, van mantenir durant el darrer quart, per arribar a un resultat final de 42 a 32 a favor de l’equip visitant.

El cap de setmana del 18 i 19 de novembre es disputen els partits corresponents a la tercera jornada. Dissabte 18 la SE Bamesad i l’Escola AFA jugaran pel lideratge en solitari de la competició. Diumenge 19 el CB Granollers jugarà contra els Màsters FCEDF.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies