Aquest cap de setmana del 21 i 22 d’octubre s’han disputat els partits corresponents a la quarta jornada de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1 amb victòries del CE Global Basket UAB i el Joventut BCR.

Dissabte, el CE Costa Daurada rebia a la seva pista a un dels equips favorits per guanyar aquesta competició, el CE Global Basket UAB i va començar molt bé ja que va guanyar el primer quart per un ajustat 10 a 8. El jugador del Global Basket, Sergio Gómez, va ser el protagonista del segon quart anotant vuit punts i deixant el marcador a la mitja part amb 21 a 16 a favor de l’equip visitant. Durant el tercer quart es va veure el potencial anotador dels jugadors d’Òscar Trigo que, amb un parcial de 16 a 9, van deixar el partit ja sentenciat. Al final del partit, 49 a 34 a favor del CE Global Basket UAB que ha guanyat els dos partits que ha disputat de la LLiga Catalana.

Diumenge, el CE BCR CEM Hospitalet va jugar contra el Joventut BCR, l’equip visitant va ser molt superior des del començament amb un gran joc col.lectiu, el resultat a la mitja part era favorable al Joventut BCR per 34 a 17. Durant la segona part del partit, la tònica ve ser la mateixa i després d’un igualat tercer quart, l’equip verd i negre va ampliar la seva diferència en l’últim quart fins arribar al resultat final de 72 a 40.

El proper cap de setmana del 28 i 29 d’octubre es disputen els partits corresponents a la cinquena jornada. Dissabte 28 a l’Olímpic, el Joventut BCR rep la visita del CE Global Basket UAB i diumenge 29 CE BCR CEM Hospitalet disputa el seu partit contra el Valida Sin Barreras CB MIFAS.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies