Aquest proper cap de setmana del 21 i 22 d’octubre es disputen diferents partits de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes, tant en la competició de Nivell 1 com en el Nivell 2 d’aquesta temporada.

Pel que fa a la competició de Nivell 1 de la LLiga Catalana, dissabte 21 d’octubre el CE Costa Daurada juga a la seva pista davant el CE Global Basket UAB que va guanyar el seu partit el darrer cap de setmana i, diumenge 22, el CE BCR CEM Hospitalet disputa el seu partit contra el líder de la competició, el Joventut BCR, tots dos equips tenen una victòria a la classificació provisional de la LLiga Catalana.

Dissabte 21 es juguen els dos partits de la segona jornada del Nivell 2 de la competició, a les 16h es disputa, a Tortosa, el partit entre la SE Bamesad i el CB Granollers i a les 21h l’equip dels Màsters FCEDF tindrà un difícil partit davant el líder, l’Escola AFA.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies